Ny i barngrupp i Solna Judoklubb

Så roligt att ditt barn vill börja träna judo hos oss! Vi tror på att man ska tycka det är roligt att träna hos oss, därför är vi generösa med provträningar så att det känns tryggt att binda sig för en termin.

Prova på

Vi erbjuder tre gratis prova på träningar, då vi även lånar ut judojacka, så det enda man behöver ha med sig under denna period är långa byxor lämpade för träning, en kortärmad tröja och en vattenflaska.

Betalning

När man provat på tre gånger och kommer den fjärde gången kommer man få en faktura via e-post. Det går också bra att säga till innan att man önskar bli medlem och det uppskattas mycket om man berättar om man valt att inte fortsätta.

Medlemsansökan

Innan man börjar behöver man göra en anmälan om prova på medlemskap. Det gör man genom att fylla i följande formulär: https://forms.gle/fuwRua2KZTrotvga7 (om det är flera i familjen som ska träna så gör en anmälan per person).

När du gjort anmälan är du sedan välkommen till oss, räkna inte med att få någon mer konfirmation via e-post utan det är bara att komma till oss på angivna träningstiderna.

Första gången

Inför första träningen kan följande vara bra att veta.

Man bör vara på plats en stund innan utsatt träningstid. 10-15 minuter är lagom, på onsdagar (barngrupp) och torsdagar (knattar blå) så är det ingen i lokalen innan vi börjar så kommer man för tidigt får man vänta på att det kommer någon med nyckel. På söndagar är det andra som tränar innan så då kan man komma när man vill, tänk bara på att inte störa de som är på mattan och tränar.

Föräldranärvaro

Föräldrar får gärna stanna och titta på, så länge ditt barn inte blir distraherad av din närvaro. Vi vill inte att barnen springer av mattan utan att tränarna godkänt det (av säkerhetsskäl). Märker ni att det sker så kan det vara en bra idé att gå iväg en stund och komma tillbaka i slutet på träningen. Tänk också på att tränarna inte vill att föräldrar lägger sig i träningen, skulle något hända så att vi behöver hjälp av dig som förälder så bjuder vi in er.