Parkeringar

Det kan vara svårt att hitta parkering kring klubben, speciellt om det är ett event i Solnahallen. Det finns dock en hel del parkeringar i området så det går oftast att hitta något om man vet var man ska leta. Tänk på att allt som klassas som boendeparkering i Solna är även besöksparkeringar där man betalar enligt Taxa A i klubbens närhet. Betalas enklast via EasyPark-appen men det finns en del automater utspridda, en precis utanför klubben.

Varning! Solna har mycket aktiva parkeringsvakter, parkeringar kontrolleras ofta och stor risk att få böter om man felparkerar.

Alternativ

Gatan utanför

Smidigast är så klart att parkera längs gatan utanför klubben (Ankdammsgatan). Se bara till att kolla skyltarna noga, parkeringarna är ganska upphackade och busshållplatserna har sträckor av parkeringsförbud.

Framnäsbacken

Upp för backen, där vägen byter namn till Framnäsbacken, finns en hel del boendeparkeringar, men även en hel del förhyrda.

Nybodagatan & Östra Ankdammsgatan

På grund av vägarbete så kan man inte åka vidare på Ankdammsgatan och in på Nybodagatan från klubben, istället måste man åka runt via Huvudstagatan (infart från Frösundaleden vid Max/Circle K). 
 
Längs dessa gator finns en hel del boendeparkeringar och det ligger inom kort promenad från klubben.  

Nybodagatan 15

En lite hemlig parkering som kan vara väldigt bra är vid Nybodagatan 15. För att komma dit åker man in vid ”ändan” på Nybodagatan (se bilden nedan) och kommer sedan till en parkering som inte är en boendeparkering, utan bara besöksparkering (Taxa A). Det finns en god chans att det finns lediga platser där.

Dyrare alternativ

Solnahallen

Om det inte är något stort event vid Solnahallen (ligger ute vid Frösundaleden på Ankdammsgatan) så finns det många parkeringar där men avgiften är högre där än på gatan. 

Ica Maxi & Solna Centrum

Två andra alternativ på ungefär 10 minuters promenadavstånd är att parkera vid Ica Maxi på Svetsarvägen (två timmar gratis, sen 22kr/timme) och Solna centrum (tre timmar gratis sen 20kr/timme). Notera att Solna Centrum bygger om parkeringen så det är ont om platser där.

Infart till Nybodagatan 15