Nybörjare

Då judo är en sport som kräver viss mental mognad så har vi bestämt oss för att man måste vara 6 år gammal (eller fylla det snart) när man börjar. Det finns däremot ingen begränsning för hur tidigt man ställer sig i kö. Men när man väl är gammal nog finns det ingen övre begränsning i ålder. Man måste inte alls börja judo när man är väldigt liten, det går utmärkt att börja även senare i livet. Det funkar att börja judo även i vuxen ålder!

Prova På

Judo är en fantastisk idrott som passar väldigt många, men innan man provat är det svårt att veta om det är så roligt som det ser ut. Vi erbjuder därför möjlighet att prova på gratis och då låna utrustning (judojacka & bälte). För barn erbjuder vi tre provträningar och för vuxna en.

Intresseanmälan

Då vi har fullt i alla våra barngrupper så behöver man ställa sig i kö för att ha en chans att börja hos oss. Då kön är ganska lång så är det en god idé att ställa sig i kö tidigt. Vuxna har vi plats för och det är bara att fylla i intresseanmälan nedan direkt. 

Tänk på att vårt enda sätt att kontakta dig är via e-post så var noga när du anger adressen. Om den är fel kommer vår konfirmation inte fram, har du inte hört något inom en vecka så hör av dig på info@solnajudo.se och kolla, det kan ju bero på att det blivit fel e-postadress i anmälan.

Intressanmälan

Information om den som ska träna

Information om målsman för minderåriga